• (022) 8788 2588

Fredy (tanayafredy)

 

 

MCP, MS: C# Specialist, MCSD : Web Applications, MCSA : Web Applications Certified

Trainer, Consultant, and Developer & Technical Lead

MySQL ASP.NET .NET Framework C# Content Management System (CMS) HTML Debian JSON Entity Framework MVC

  Hire Me
Make a Private Project


  Invite to Bid
Existing Projects


Display Name: Fredy
User Name: tanayafredy
Account Type: Personal Account
Date Registered: 11/08/2016 23:14:15 WIB
Provinsi: DKI Jakarta
Kabupaten: Kota Jakarta Barat
Website: https://www.linkedin.com/in/tanayafredy
Online Hours: 343.18
Projects Completed: 2
Current Projects: 0
Last Seen: 23/05/2017 01:13:43 WIB

Ratings & Rankings

As Worker
    
9.00/10.00
300 Point
#293 dari 84,455
2 Projects
As Owner
    
9.38/10.00
539 Point
#246 dari 84,455
13 Projects
As Seller
    
0.00/10.00
0 Point
No Ranking
0 Sales
As Affiliate
    
0.00/10.00
0 Point
No Ranking
0 Users

 

Services

 

No record found.

 

 

Products

 

No record found.

 

 

 

 

No record found.

 

 

 

Project Ending: Completed         Rating:      (9/10)

great                


Total Rows: 1 ‐ Showing Page 1 of 1

 

 

Project Ending: Completed         Rating:      (10/10)

Owner baik hati dan tidak sombong. 

Semoga sukses projeknya,  panjang umur dan banyak rezeki. Aamiin

Project Ending: Completed         Rating:      (10/10)

sukses buat projectnya gan :)

Project Ending: Completed         Rating:      (10/10)

Owner sangat sabar, selalu memberikan motivasi, memberikan ide dan solusi. Yang pasti keren..

Semoga sukses selalu.

Project Ending: Completed         Rating:      (10/10)

Jangan sungkan untuk hubungi saya jika ada proyek lain :D

Project Ending: Completed         Rating:      (9/10)

Terima kasih gan sudah menjadi pengalaman pertama saya di projects,  hehehe.  Semoga bisa lanjut ke projek yang lain. 

Project Ending: Completed         Rating:      (8/10)

Fast response job owner. Good

Project Ending: Completed         Rating:      (9/10)

Aplikasinya kalo mau dikembangkan lagi ke arah warehouse bisa, tinggal di sesuaikan aja sama rule nya , kalo mau dijual lagi juga bisa, udah ngga ada bug/error kok. Kan itu masih source code diubah jadi .exe juga bisa 

Project Ending: Completed         Rating:      (9/10)

Makasih mas udah percayain projectnya ke saya, makasih juga udah jadi pengalaman pertama saya. Terima kasih sekali lagi


Total Rows: 8 ‐ Showing Page 1 of 1

 

 

Anda harus login terlebih dahulu untuk melihat data ini.

You must login first to see this data.